Hoofdpagina

Uit spider

Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom bij SPIder

SPIder is een Nederlands netwerk van IT-professionals waarin kennis en ervaringen gedeeld worden op het gebied van software­ontwikkelmethodieken, processen en modellen, (software)­procesverbetering (SPI), kwaliteit, kwaliteitsboring (QA), ontwerp en test, metrieken, projectmanagement, mens en organisatie, en invoeringstrategieën en verandermanagement. De missie in brede zin is: “Nederlandse software professionals samen brengen om te leren, inspireren en innoveren”.

SPIder is een non-profit organisatie, in de vorm van een stichting. De SPIder events worden mede mogelijk gemaakt door event sponsers (hosting het event).

Meer informatie over SPIder is gegeven op de pagina's Missie, Visie en Strategie , Algemene informatie over SPIder , en Huidig SPIder bestuur .

Deze wiki-based website is een interactief kennisplatform waaraan iedereen kan bijdragen. Neem svp contact op met de web-master indien u interesse heeft.

Nieuws
  • 9 oktober 2014: Boeken-event
Elf recente (e)boeken op het gebied van software engineering, (agile) project management, kwaliteit & processen, mens & organisatie werden gepresenteerd door de auteurs. Evenals in 2012 was het weer een hele informatieve avond, met muzikale contrabas intermezzo's van Wiecher van Vugt. En op het laatst was er nog een poëtische voordracht over Requirements Management door Hans Brands.
De presentaties van de avond zijn te vinden op onze wiki pagina Sessie-2014-10-09. Rabobank bedankt voor de geweldige hosting!
  • 11 sept 2014: productiviteitstools SPADE en GAST voor automatische software / test code generatie
Deze avond sessie is in samenwerking met CGI en gaat over productiviteitstools SPADE en GAST die automatische software / test code genereert. Dit event liet zien hoe!
Zie onze wiki pagina Sessie-2014-09-11 voor een samenvatting en de presentaties.
  • 3 april 2014: Stoppen of Doorgaan: IT project in de problemen
Het was alweer een prima mini-congres bij de UvA: veel IT managers, projectleiders, kwaliteitsmanagers, hoogleraren, goede discussies & interactie, met sessie-leider Hans Dekkers in glansrol !
Zie http://twtvite.com/SPIdersoftwareprojecten en ook onze wiki pagina Sessie-2014-04-03 voor detail-informatie. Op LinkedIn (groep SPIder) staat een samenvatting. De presentaties kunnen niet publiek gemaakt worden.

Neem s.v.p. contact op indien u ideeën heeft voor onderwerpen, sprekers!

Portals
Portal:SPIder sessies Portal:Donateurs en leden Portal:Links
Archief
Portal:SPIder Koerier Portal:Werkgroepen Portal:Conferentie
Contact
Email naar SPIder Bank Rekening nr 7775804 t.n.v. Stichting SPIder Twitter logo SPIder on Twitter LinkedIn logo SPIder on LinkedIn
Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen