Plenaire sessie 21-06-2011

Uit spider
Versie door Matt.verhaegh (overleg | bijdragen) op 9 okt 2015 om 12:01
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar:navigatie, zoeken

21 juni 2011: Verandermanagement: Ben jij klaar voor organizational change?

Wie wordt er niet geraakt door verandering? Wij worden allemaal continu beïnvloed door verandering. Verandering is overal om ons heen, bewegend in een exponentieel in plaats van een lineair tempo. Het is dan ook geen verrassing dat organisaties zoveel moeite hebben met het succesvol houden van hun business. Veranderingen in de IT business worden veroorzaakt door veel verschillende ontwikkelingen, bijvoorbeeld door technologische en economische met daaraan verbonden voordelen en nadelen.

Gedurende deze sessie focust Jan Vlietland op organisatieveranderingen in de IT business en de consequenties voor medewerkers die werken in deze omgeving. Het simulatieonderdeel biedt een mooie mogelijkheid om de dynamiek van organisatieverandering zelf te ervaren.

Jan Vlietland behaalde zijn Bachelor in IT en Master in Organisational Change en voert promotieonderzoek uit in dit vakgebied. Als directeur van Search4Solutions B.V. overbrugt hij de kloof tussen wetenschap en praktijk, door vertaling van nieuwe theorieën naar Common Sense practices ten dienste van het bedrijfsleven.

Helaas hebben we de presentatie niet ontvangen van de spreker.